Ukrayna Üniversiteleri Tıp Fakültesi

ukrayna tıp

Ukrayna Üniversitesi Tıp , Diş Hekimliği, Eczacılık ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerini okumaksa, Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile ideallerinize çok yakınsınız. Ukrayna Üniversiteleri bünyesinde sınavsız, YÖK tanınırlığı olan bir üniversite eğitimi alabilir,  eylül ayında üniversiteli olabilirsiniz!

Gelecekte doktor , diş hekimi ya da eczacı olmak istiyor fakat sınav engelleri nedeniyle ideallerinizden vazgeçmek zorunda kalıyorsanız size mükemmel bir teklifimiz var Ukraynada tıp eğitimini LYS  sınavında başarılı olmak zorunda olmaksızın alabilirsiniz. Lise diplomanızla kayıt olup, YÖK tanınırlığı olan bir üniversitede eğitim alarak idealinize ulaşmak sizin elinizde. İhtiyacınız olan tüm desteği biz size veriyoruz! Dilerseniz hemen işlemlerinize başlayarak Eylül ayında Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık , Fizyoterapi ve Halk Sağlığı bölümlerinde eğitime başlayabilirsiniz.

Ukrayna Üniversitesi‘nde Eğitim Aldığınızda Avantajlarınız nelerdir?

1.    İdeallerinize ulaşmak sizin elinize olacak. Sınav engelleri yüzünden istemediğiniz bir hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.

2.    Uluslararası bir ortamda eğitim alıp, yaşayacak, İngilizcenizi aktif olarak kullanacaksınız.

3.    Şu andaki ile aynı hatta daha az para harcayarak Ukraynada eğitim almış olacaksınız.

Ukrayna Tıp Fakültesi Denklik

Ukrayna Üniversiteleri YÖK tarafından tanınmaktadır. Ukrayna Tıp Fakültesi’nde aynı şekilde YÖK’ün tanıdığı fakülteler listesindedir.

Ukrayna Tıp Fakültesi Taban Puanları

Ukrayna Tıp Fakültesi’ne kayıt olmak için herhangi bir puan şartı aranmamaktadır.Ukrayna Tıp Fakültesi taban puanları uygulaması yoktur. Lise Mezunu olmak yeterlidir.

Ukraynada Tıp Eğitimi

Ukrayna’da tıp, diş hekimliği, eczacılık alanlarında eğitim almak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettikleri setinasyonlardan biri olan Ukrayna aynı zamanda günümüz koşullarında en aktif ve hızla gelişen ülkelerinden biridir. Odessa, Kiev ve Sumy Ukrayna’nın en önemli eğitim şehirleridir. Tıp için lisans eğitimi 6 yıl olup, üniversitelerin yıllık ortalama ücreti  3000 Dolardan başlamaktadır. Ukrayna’da bir öğrencinin, konaklama ve sosyal giderleri için aylık yaklaşık 350-400 dolar civarında masrafı olmaktadır.

Ukrayna Tıp Fakültesi Ücretleri

Ukrayna Tıp Fakültesi Ücretleri 3000 Dolardan başlamaktadır. Ukrayna tıp fakültesi ücretleri, üniversiteye göre farklılık göstermektedir.  Üniversitelerin yıllık harç ücretlerine burden ulaşabilirsiniz.

Kimler Ukraynada Tıp eğitimi almak için uygundur?

Ukraynada Eğitim Tıp, diş hekimliği ya da eczacılık gibi bölümleri okumaya karar vermeden önce mutlaka kendinizi ve yeterliliklerinizi doğru biçimde değerlendirmelisiniz. Üniversiteye girmek değil, bitirip mezun olabilmek önemlidir.

Anadolu Yurtdışı Eğitim danışmanları sizin hakkınızda detaylı bir analiz yaparak, hangi üniversite ve bölümler için uygun olduğunuz ve nasıl başarılı olabileceğiniz hakkında profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu danışmanlık hizmetini almadan karar vermemelisiniz.

Ukrayna Üniversiteleri, Ne zaman Başvurmalıyım?

Ukraynada Tıp, Eczacılık, Diş hekimliği ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü  için tüm dünyadan yoğun talep olması ve üniversitelerin tıp fakültelerinde oldukça sınırlı kontenjan olduğundan kararınızı hızlı biçimde vermeli ve size en uygun üniversiteye başvurunuzu zaman geçirmeden yapmalısınız.

Yurtdışı Eğitim